Hoe kiest u uw lening voor uw werk?

Er zijn veel onmisbare werken in een huis, die veel geld kosten. Hoe kies je de juiste lening?

Inderdaad, na verloop van tijd willen we misschien onze keuken opnieuw doen, zonnepanelen installeren om economische redenen of de zolder inrichten.

Onroerend goed werk kan zeer gevarieerd en zeer kostbaar zijn. Vandaag de dag zijn er verschillende formules van krediet die mensen in staat stellen om hun huis comfortabeler te maken.

Onder deze formules laat prêt travaux toe om verschillende werken voor het huis te financieren.

Het principe van een lening voor zijn werk financieren

Ook wel bekend als een werkenlening, de werkenlening is een persoonlijke lening bestemd voor de financiering van het werk dat in je huis wordt gedaan.

Deze lening kan worden gebruikt voor :

 • airconditioning,
 • het repareren van de trap,
 • de decoratie,
 • reparatie van het dak
 • de renovatie van bepaalde kamers in het huis...

Voor dit type lening mag het bedrag dat aan de lener wordt betaald alleen worden gebruikt voor de uitvoering van het werk...

Het toegekende bedrag varieert over het algemeen tussen 5.000 en 100.000 euro, afhankelijk van de aard en het belang van het werk.

criteria voor het kiezen van uw werkleningAan de andere kant, als een persoon een belangrijkere financiering wil verkrijgen, zal hij zijn toevlucht moeten nemen tot het vastgoedkrediet. De terugbetalingstermijn van de lening voor werken varieert van 12 maanden tot 84 maanden, afhankelijk van het kredietbedrag en de terugbetalingscapaciteit van de kredietnemer. Net als bij vastgoedkrediet, is de maandelijkse betalingenDe aflossingsperiode en de totale kosten van de lening worden vermeld bij het sluiten van het contract.

Inschrijven op een werklening de verschillende mogelijkheden

Voor het verkrijgen van een bouwlening zijn er verschillende keuzemogelijkheden voor de lener. De bekendste methode is het afsluiten van een lening bij een bank waar u al een rekening heeft geopend en waar u al andere leningen heeft afgesloten.

Meestal kan de bank waar u een rekening opent u een voordeliger tarief aanbieden, ook om u als klant te behouden. Uw eigen bank kan u doorverwijzen naar het meest geschikte leenaanbod voor uw werk.

De meest voorkomende formules zijn momenteel de kredietwerken, de lening werkt tegen nulrente, de eco-lening werken en de lening spaarhuisvesting.

persoonlijke lening aangepast aan uw verwachtingenOm uw lening te simuleren en de details van elk aanbod te krijgen, vergeet niet om naar de site van de bank te gaan waar u de lening wilt afsluiten: u zult minder tijd verliezen in het proces.

Als het idee om rechtstreeks bij de bank een lening aan te vragen echter niet bij u past, is het mogelijk om een lening voor werk aan te gaan door gebruik te maken van een makelaar: een professional in het veld, hij zal zorgen voor de onderhandelingen met de banken over de lening die het beste past bij uw verwachtingen.

U moet ook weten dat de makelaar u geen specifieke kosten in rekening brengt. Hij wordt vergoed uit een commissie die door de bank wordt betaald.

 • Persoonlijke lening
 • Autokrediet
 • Werklening
 • Kredietconsolidatie
 • Hypothecaire lening
 • Om gemakkelijk een makelaar te vinden, voel je je vrij om er een te zoeken op onze pagina de lening werkt of om een afspraak te maken met onze makelaarskantoren.

  In sommige gevallen, een werklening afsluiten met een hulporganisatie is ook mogelijk.

  In alle gevallen hangt het succes van een lening af van een goede waakzaamheid en een goede vergelijking van de aanbiedingen voordat men zich eraan verbindt. U weet nu hoe u uw bouwlening moet kiezen.