Hypotheek simulatie

Na een zorgvuldige afweging wil je een onroerend goed project beginnen? U bent zich er terdege van bewust van de nodige fondsen en u bent op zoek naar de ideale hypotheek? Dit is wat advies.

Hypotheek simulatie

Wat is een hypotheek?

Een herinnering: de hypotheek, ook wel bekend als een krediet onroerend goed is een krediet dat wordt toegekend aan personen en beroepsbeoefenaren met de volgende voorwaarden, het verhypothekeren van onroerend goed dat eigendom is van de lener.

Het onderpand kan echter het eigendom zijn waarvoor u neem deze lening.

Het zal dienen als zekerheid in geval van niet-terugbetaling van het krediet.

Met deze lening kunt u het geld bijeenbrengen dat u nodig heeft om te kopen een appartement, een huis, maar ook, het kopen van een bouwgrond, laat uw huis bouwen of renoveren.

Hypotheekvoorwaarden

A hypotheekfinanciering is niet veel anders dan een conventioneel krediet. Het heeft zijn voorwaarden zoals elke leningovereenkomst. Er moet echter een onderscheid worden gemaakt tussen de duur en de extra kosten (eigen vermogen, verzekering, enz.), de voorwaarden en de terugbetalingsvoorwaarden. verschuldigd saldo(bijv. notariskosten, notariskosten, enz.).

De Het bedrag dat kan worden geleend hangt af van de waarde van het onroerend goed, het verstrekte eigen vermogen, vaste of variabele rentevoeten, het aandeel van de lening (ratio tussen het geleende bedrag en de waarde van de woning) en de looptijd. Over het algemeen, u zult tussen 50 en 80 % kunnen lenen van de nettowaarde.

hypotheeksimulatie

Deze vorm van lenen kan worden gespreid over een periode van 10 tot 30 dagen. jaren. De keuze van deze duur wordt bepaald door de mogelijkheid om terugbetaling van de lener (inkomsten en uitgaven van de maand).

Hypotheek simulatie

De kredietsimulatoren geven u de mogelijkheid om een beeld te krijgen van op uw toekomstige lening, onafhankelijk en zonder verplichting!

U wordt gevraagd een online formulier in te vullen met uw gegevens. persoonlijk en financieel en ze zullen u een aantal verschillende adequate kredietformules.

Je zult het weten:

  • Het bedrag
  • Duur
  • De maandelijkse betalingen
  • De rentevoet
  • Het JKP (jaarlijks kostenpercentage)

Voordat hij een hypotheeklening afsluit is essentieel om goed geïnformeerd te zijn. Aarzel niet om contact op te nemen met een financieel adviseur van uw keuze.