Geld lenen in België

In België, dankzij de verschillende banken en lichamen van krediethet wordt steeds makkelijker om geld te lenen.

Simulatie om online geld te lenen

Hier zijn een paar tips om uw onderzoek.

Voorwaarden voor het lenen van geld

Om toegang te krijgen tot een lening moet u voldoen aan bepaalde criteria.

U moet ten minste 18 jaar oud zijn en wonen... in België.

Geld lenen

Ook heel belangrijk, analyseer uw de huidige financiële situatie om zonder al te veel te kunnen terugbetalen Moeilijkheidsgraad. Welke uitgaven en inkomsten heeft u per maand? Hiervoor Om dit te doen, zult u documenten moeten aanleveren:

  • Kopie van identiteitskaart
  • Loonfiches en rekeningafschriften van de laatste 3 maanden
  • Niet te registreren bij de Nationale Bank van België

U kunt geld lenen voor

Démarches

Het eerste wat je moet doen is je behoefte identificeren. Welk type lening voor welk project? Eerder een consumentenkrediet (persoonlijke lening, rijp voor temperament) of een hypotheekfinanciering ?

Hoeveel heb je nodig?

Vervolgens is de meest praktische oplossing om een online simulatie uit te voeren. Deze tool zal u helpen om te kiezen welke organisatie waartoe u zich wendt en welke leenformule voor u het meest geschikt is in het vergelijken van alle aanbiedingen op de markt.

Deze simulatie toont u de hoeveelheid uw krediet en uw maandelijkse betalingen. Maar ook de duur van de lening en de Totale kosten, rekening houdend met de tarief jaarlijkse totale personeelsbezetting en de tarief debiteur.

Tenslotte, moet je gewoon je verzoek rechtstreeks via de internetsite waarmee u het simulatorformulier hebt ingevuld.

Van van daaruit ontvangt u een antwoord op de vraag of uw aanvraag wordt geaccepteerd en Het enige wat u hoeft te doen is uw contract met uw makelaar te bekijken en te ondertekenen.