Het bij elkaar krijgen van je credits: de geheimen

de geheimengebundelde middelen

De groepering van krediet komt nu naar voren als de beste uitweg tegen de overmatige schuldenlast. Wanneer u zich heeft ingeschreven voor meer dan één persoonlijke lening en dat we elke maand gedwongen worden om verschillende maandelijkse betalingenDe situatie kan snel omslachtig worden en leiden tot overmatige schuldenlast als de kredietnemer zijn of haar schulden niet goed betaalt.

de geheimen

Wat zijn de geheimen?

Om met dit soort situaties om te gaan, moet de kredietinkoop kan een grote hulp zijn. Het succes van een kredietinkoop is echter niet systematisch: het is afhankelijk van de naleving van enkele belangrijke punten.

1er Punt: Jezelf in twijfel trekken

Het consolideren van kredieten is geen beslissing die overhaast moet worden genomen. Het verdient enige aandacht en moet in twijfel worden getrokken voordat er een definitieve beslissing wordt genomen. Het is belangrijk om zich af te vragen of men echt een krediet moet terugkopen? Om een antwoord te krijgen op deze vraag is het belangrijk dat u de maandelijkse betalingen die u moet doen elke maand opnieuw bekijkt: aarzel niet om de kredietagentschappen te bellen aan wie u de maandelijkse betalingen verschuldigd bent.

Als de mogelijkheid om bepaalde delen van het contract te wijzigen in uw kredietovereenkomsten is vermeld, probeer dan te onderhandelen over de mogelijkheid om uw maandelijkse betalingen te verminderen en de aflossingstermijn te spreiden. Als u alles geprobeerd heeft maar het niet gelukt is, aarzel dan niet om de mogelijkheden van het terugkopen van krediet te achterhalen.

Het terugkopen van een lening kan in sommige gevallen uw maandelijkse betalingen halveren. En laat u daarom sparen voor toekomstige projecten. Begin met het inventariseren van uw leningen: werklening, woninglening, consumentenkrediet, autokrediet... Vermijd vooral het verbergen van bepaalde schulden voor uw financiële adviseur. kredietinkoop.

2de punt: Kiezen tussen een makelaar en een terugkoopinstelling

Het tweede ding om te doen is om te kiezen tussen het gebruik van een makelaar om op te treden als een tussenpersoon of direct te overleggen met een organisatie die gespecialiseerd is in het aflossen van kredieten. Hoewel elke optie zijn eigen voordelen heeft, zal uw keuze moeten worden gemaakt op basis van uw situatie en uw kennis van het vakgebied.         

de geheimenAls u niet nieuw bent op het gebied van kredietinkoop en u denkt zelf te kunnen onderhandelen over de voorwaarden van uw nieuwe contract, gaat er niets boven een directe discussie met de kredietinstelling die u wilt. Aan de andere kant, als het gebied van de terugkoop van kredieten u te complex lijkt of als u bang bent dat uw dossier zal worden geweigerd door de instellingen voor de terugkoop van kredieten, kunt u beter gebruik maken van de diensten van een makelaar: na het hebben van een nepleningAls u geïnteresseerd bent in een bepaalde aanbieding, kan hij een geschikte aanbieding voor u kiezen en u naar de goedkoopste leiden. Bovendien zal hij, het veld goed kennende, meer geloofwaardigheid hebben bij de bank, wat een troef zal zijn om uw aanvraag te zien voor kredietinkoop.

3de punt: Denk aan sparen nadat de krediet terugkoop is geaccepteerd

Een kredietinkoop zou weinig opleveren als u de situatie niet aangrijpt om uw financiële middelen te verbeteren. Profiteer van de korting op uw maandelijkse betalingen...om geld opzij te zetten en een fonds op te bouwen. Vertrouw niet op het simpele feit dat uw koopkracht toeneemt, maar richt u op de mogelijkheid om zelf besparingen op te bouwen voor de financiering van toekomstige projecten en uzelf voorgoed te bevrijden van schulden op de lange termijn.