Uw hypotheek online tegen het beste tarief

Een hypotheek krijgen is nooit gemakkelijk. Om individuen meer vrijheid te bieden in de keuze van de juiste lening, streven kredietorganisaties er voortdurend naar om hun aanbod te verbreden. Vandaag de dag kunnen huishoudens verschillende persoonlijke leningen afsluiten, maar ook leningen die gedekt zijn door onroerend goed. Dit is het geval voor de hypothecaire lening wat een individu de mogelijkheid geeft om zijn persoonlijke projecten gemakkelijker te realiseren.

Een hypothecaire kredietformule met zeer aantrekkelijke tarieven

Als u overweegt te investeren in onroerend goed of als u projecten hebt die verband houden met deze sector, dan is deze formule iets voor u. Wij bieden u een breed scala aan hypothecaire leningen tegen variabele of vaste tarieven, ideaal voor de bouw, renovatie, aankoop van een nieuwe woning, enz. Bovendien zijn onze partnerships met tal van kredietinstellingen, zoals Demetris, Elantis, Europabank, Krefima, Credimo, Record, Crédit Foncier, enz. een garantie voor de tevredenheid van onze klanten., u de mogelijkheid geven om een aanbod te kiezen dat bij u past.

Wat is een lening hypothécaire ?

hypothecaire leningKredietagentschappen bieden kredietnemers talloze aanbiedingen voor de financiering van een bepaald project of een bepaalde aankoop. De hypothecaire lening bestaat uit het verhypothekeren (als zekerheid) van een eigendom of grond om te kunnen profiteren van een lening. In andere gevallen zijn er hypotheken voor de aankoop van een te verhypothekeren woning.

In ieder geval moet een hypothecaire lening van uw kant zeer serieus worden genomen, aangezien u maandelijks aan uw bank betaalt. Indien u niet in staat bent om uw schulden te betalen, zal de bank uw eigendom van u afnemen om het door te verkopen en zo de financiering van uw lening geheel of gedeeltelijk te recupereren. Voordat u een hypotheek aanvraagt, kunt u het beste al uw opties zorgvuldig overwegen.

De voordelen van een hypothecaire lening

Als lening van een financiële instelling biedt dit type krediet tastbare voordelen. De bekendste is de belastingverlaging. Om van deze voordelen te kunnen profiteren, moet de schuldenaar echter aan een aantal criteria voldoen. In het bijzonder, de eigenaar zijn van het onroerend goed en er in wonen, geen belastbaar inkomen hebben van meer dan 80 â'¬000 euro en, vooral, zich verbinden tot een periode van ten minste tien jaar voor de terugbetaling.

Het eerste voordeel is om te profiteren van een huisvestingscheque die is aangewezen als een jaarlijks belastingkrediet. Het tweede grote voordeel is dat huishoudens worden geholpen bij de aankoop van hun eigen huis. Het is een stimulans voor huishoudens in financiële moeilijkheden.

Voorwaarden voor het verkrijgen van een hypothecaire lening

Comme toutes les procédures d’éligibilité à un prêt bancaire !  L’obtention d’un crédit hypothécaire repose sur des conditions. La première concerne avant tout, vos revenus et vos charges. Les charges courantes ne devront cependant pas dépasser 30 à 65 % de vos revenus. Sans cela, vous ne pourrez souscrire à aucun prêt. Cependant, si votre profil laisse transparaitre une certaine stabilité financière, la différence sera remarquée par l’organisme. L’analyse des demandes de prêt varie, néanmoins, en fonction des banques et des institutions de crédits. Sans oublier, le bien immobilier à mettre en hypothèque si votre dossier présente un risque d’impayé. Pour plus de sécurité, les prêteurs vous incitent, généralement, à contracter une assurance du solde restant dû, dans le cas d’un décès par exemple. La dette, alors, prise en charge par l’assurance et votre famille n’en héritera pas.

Hypothecaire lening: hoe werkt het?

Vind een krediet tegen het beste tariefLe crédit hypothécaire est un crédit accordé aux particuliers par une banque ou un organisme de crédit. En contrepartie d’une mise en hypothèque d’un bien immobilier.

Door het afsluiten van dit type lening kan de lener een hypotheek nemen op het onroerend goed dat hij wenst te kopen met het aangevraagde krediet, of op elk ander onroerend goed dat niet het onderwerp is geweest van de kredietaanvraag. Als de kredietnemer de lening niet terugbetaalt, kan de bank het gehypothekeerde eigendom in beslag nemen en te koop aanbieden.

De hypothecaire lening is toegankelijk voor elke persoon, onder de enige voorwaarde dat hij of zij een onroerend goed heeft.

Als de hypotheek wordt gebruikt om aankopen te financieren die de kredietnemer overweegt, kan deze ook worden gebruikt om de aflossing van de lening te financieren. Deze leningen bestaan al, zoals woningkredieten, autoleningen of diverse persoonlijke leningen.

De voorwaarden van een hypothecaire lening

pijl  De hypotheek werkt als een conventionele lening: het is dus een krediet dat vooraf kan worden afgelost. De maandelijkse betalingen zijn ook flexibel en de lener kan kiezen tussen het nemen van een hypothecaire lening à taux fixe ou à taux d’intérêt variable. Par ailleurs, s’il arrive que le bien hypothéqué soit vendu, l’emprunteur peut régler son remboursement avant terme. Il peut aussi proposer un autre bien immobilier pour en faire une hypothèque de substitution.

pijl  De terugbetalingstermijn wordt onderhandeld op basis van de terugbetalingscapaciteit van de kredietnemer. Als de kredietnemer denkt de terugbetaling snel te kunnen afhandelen, is de overeengekomen krediettermijn kortstondig.

pijl  Aan de andere kant kan de kredietnemer, als hij of zij een gemakkelijkere en drukvrije terugbetaling wil, instemmen met een terugbetaling op lange termijn. Hij zal afspraken moeten maken met de bank die zijn project financiert.

De looptijd van het krediet wordt voornamelijk bepaald op basis van de schuldratio van de kredietaanvrager.

Simuleren van persoonlijke lening zonder bewijsMaar zelfs als het mogelijk is om op kortere termijn af te lossen, is de looptijd van een hypotheeklening veel langer dan die van een conventionele lening. De maximumgrens is 25 jaar. Op het moment van inschrijving controleert de bank ook of de laatste maandelijkse betaling wordt gedaan voordat de lener 90 jaar wordt.

Het bedrag wordt bepaald op basis van de waarde van het in onderpand gegeven onroerend goed. Voordat hij zijn onroerend goed als hypotheek voorstelt, moet de kredietaanvrager het door een vastgoeddeskundige laten taxeren om de exacte waarde ervan te bepalen.

Zodra de beoordeling is gemaakt, zal de financieringsinstelling de kredietnemer een kredietaanbod doen.

Le montant total variera entre 50 et 80 % de la valeur nette de l’hypothèque. L’emprunteur devra également évaluer ses besoins réels avant de soumettre une demande de hypothecaire lening.

Bovendien worden de producten die door kredietorganisaties worden aangeboden steeds meer gediversifieerd om te voldoen aan behoeften die van klant tot klant kunnen verschillen. De beste manier om een krediet te vinden dat is aangepast aan uw situatie is het raadplegen van een hypothecair kredietadviseur.

Welke krediettermijn moet ik kiezen?

De aflossingstermijn heeft een enorme impact op wat u zult moeten betalen!

Het is raadzaam om te kiezen voor een zo kort mogelijke aflossingstermijn met een minimum van 10 jaar om te kunnen profiteren van eventuele fiscale voordelen.

Au premier abord,  vous aurez peut-être l’impression qu’il serait plus intéressant d’étaler votre prêt sur 25 ou 30 ans car vous aurez un montant emprunté moins important à rembourser par mois. Mais plus votre durée d’emprunt est importante, plus votre emprunt vous coûtera cher.

Als uw aflossingsperiode lang is:

  • de vaste rente zal hoog zijn;
  • het bedrag aan rente dat u zult moeten betalen zal aanzienlijk zijn;
  • openstaande saldoverzekering zal u kosten;

N’oubliez pas non plus, qu’en choisissant la longue durée ! Vous risquez de toujours rembourser votre prêt quand vous serez pensionné ou que votre habitation nécessitera des travaux éventuels de rénovation.

Les frais liés quand contracte un prêt hypothécaire

L’achat d’un bien immobilier engendre, en plus du prix d’achat, différents frais à prendre en compte dans son calcul total. Certains peuvent représenter une certaine somme, d’autres sont nettement moins conséquents. Nous avons les frais de notaire, l’ inscription hypothécaire appelé Les droits d’enregistrement. 

Het voordeel van het gebruik van een specialist is dat u uw hypotheek niet hoeft te overhaasten.

Vous aurez ainsi l’occasion d’obtenir un crédit hypothécaire adapté à vos besoins et à vos capacités de remboursement. Et ce, de manière très sécurisée. Découvrez le prêt qui vous convient le mieux selon votre situation financière grâce à notre simulateur en ligne.