Wat u niet mag missen van Batibouw 2020

Met veel plezier sluiten we Batibouw 2019!

Het niet te missen evenement van het jaar, Batibouw 2018! De organisatoren stellen een veelbelovend evenement voor de bouw- en vastgoedsector voor. Dit rendez-vous voor bouw- en renovatiekenners vindt plaats van 22 februari tot 4 maart 2018 en volgt op drie innovatieve thema's.

Drie thema's voor Batibouw 2020

De nieuwigheid voor dit evenement in 2020: drie innovatieve thema's voor het nieuwe jaar. Exposanten zullen hun producten en diensten op drie kernpunten richten. De eerste betreft de Batibouw 2020-ervaring. Dit is de belangrijkste focus van het evenement. Een tentoonstelling die gebaseerd zal zijn op een verrijkende ervaring. Een bezoek aan de stands garandeert een ontdekking van de producten en diensten die nodig zijn voor de bouw, de renovatie of het interieur. Het tweede punt is het belang van connectiviteit. Internet is een essentieel onderdeel geworden van het dagelijks leven, dus de nieuwste gadgets zullen worden tentoongesteld om gebouwen uit te rusten. Als u op zoek bent naar de technologie van morgen voor uw huis, dan bent u bij Batibouw 2020 aan het juiste adres. Het derde punt dat tijdens dit evenement werd besproken, is de concretisering van de projecten. U kunt al uw wensen voor bouwwerkzaamheden, renovatie, herontwikkeling en alles wat met de vastgoed- en bouwsector te maken heeft, concretiseren.

Een innovatie voor de bouw

Batibouw 2018Batibouw 2020 is een beurs met duizenden exposanten uit de bouw- en decoratiesector op één plaats. Het evenement belooft een diversificatie van producten en diensten met betrekking tot deze sectoren. U zult in staat zijn om uw huis slimmer te maken met state-of-the-art gadgets. De wonderen van het internet zullen ook helpen om uw leven gemakkelijker te maken door uw huis aan te sluiten op uw smartphone. Afstandsbediening is mogelijk. Bijvoorbeeld het bedienen van de verlichting, het programmeren van het openen van deuren, enz. Nieuwe technologieën op het gebied van de bouw zullen bij de exposanten beschikbaar zijn voor kenners en het grote publiek.

Een veelbelovende ontdekking

Het zal een waar genoegen zijn voor de ogen om door de vele stands te dwalen. Bezoekers krijgen de kans om veel producten, maar ook diensten te ontdekken. Voor het derde thema van de beurs staan experts klaar om u te helpen bij de uitvoering van al uw projecten, groot of klein. De nodige stappen worden u in detail uitgelegd. Of het nu gaat om binnenwerk (renovatie, decoratie, herinrichting) of buitenwerk (gevelrenovatie, dakbedekking, tuinaanleg, etc.), voor iedereen is er een checklist beschikbaar om u te helpen bij het uitvoeren van al deze projecten.

De drie punten die op deze show prioriteit krijgen zijn de belofte van een nieuwe ontdekking. Bezoekers krijgen de kans om de kwaliteit van de producten en het werk zelf te ervaren. Zo zullen er bijvoorbeeld glimpen in de kwaliteit van de muren en hun waterdichtheid. Bezoekers kunnen ook de waterdichtheid van daken testen en de kwaliteit van de warmte- en geluidsisolatie controleren. Dit evenement zal de reuzen van dienstverleners en productaanbieders in de bouw- en renovatiesector samenbrengen. Ook zullen er op 22 en 23 februari dagen worden gewijd aan professionals. Voor het grote publiek zijn de deuren vanaf 24 februari officieel voor hen geopend.