Comment bénéficier d’un rachat de crédit ?

Om een herstructurering of een krediet terugkoop te verkrijgen, zijn de stappen eenvoudig en gemakkelijk te volgen. U moet echter eerst de crediteur vinden, evenals het aanbod voor de terugkoop van krediet dat u interesseert.

Het kiezen van uw organisatie voor de terugkoop van kredieten, praktisch advies

Voor kredietconsolidatie moet u een instelling kiezen die een aanbod heeft dat uw aandacht heeft getrokken. Het is echter niet eenvoudig om te weten wie u de juiste voorwaarden kan bieden. Hier zijn een paar effectieve tips voor het vinden en kiezen van de juiste kredietaankoop:

  • Zoek de bank of het kredietagentschap met interessante aanbiedingen (betaalbare tarieven, flexibele maandelijkse betalingen, etc.). Zo kunt u profiteren van alle voordelen van kredietconsolidatie.
  • Gebruik een lening of leningaflossingssimulator. Dit type instrument is essentieel om onmiddellijk verschillende formules te verkrijgen van de verschillende kredietinstellingen op de markt. Een simulator is de meest efficiënte oplossing. Het is echter noodzakelijk om betrouwbaar en veilig gereedschap te gebruiken.
  • Kies voor een instelling die betaalbare tarieven en flexibele maandelijkse betalingen biedt. Bij de keuze van een kredietconsolidatieaanbod is het niet altijd raadzaam om de goedkoopste te kiezen. Deze oplossingen omvatten meestal geen aanvraagkosten en andere kosten. Uiteindelijk zijn ze duurder dan een gemiddeld tariefaanbod.
  • Controleer elk aspect van uw krediet terugkoop in detail voordat u het contract ondertekent.
  • Maak leads in de markt en vertrouw niet op het eerste aanbod dat komt. Alles moet altijd in twijfel worden getrokken voordat er een keuze wordt gemaakt.
  • Neem contact op met een makelaar om u te helpen de ideale kredietconsolidatieformule te vinden. Ze kunnen u ook helpen bij het opzetten van uw dossier voor een verzoek om al uw credits in te wisselen.

Attention, cette liste n’est pas exhaustive..  D’autant plus, que chaque organisme propose des formules différentes et qu’elles sont toutes destinées à une meilleure gestion des prêts et à plus de confort budgétaire. Néanmoins, il faut convaincre la banque d’accepter votre demande de regroupement de prêt. Ce qui n’est pas toujours une chose facile.

Vraag een kredietconsolidatie aan

kredietinkoop

De records die nodig zijn om een krediet terug te kopen zijn iets anders dan bij conventionele kredietaanvragen. U zult echter een berekening moeten maken van al uw maandelijkse betalingen, tarieven en JKP's. In het geval van een terugkoop is een vergelijking altijd noodzakelijk. U zult kunnen zien of het de moeite waard is om al uw credits over een langere periode te groeperen. Als u de terugkoopformules niet goed analyseert, kan het zijn dat u een aanbod tegenkomt met een hoger APR dan al uw leningen samen.

Voordat u uw nieuwe contract ondertekent, moet u alle benodigde informatie tot uw beschikking hebben. Of het nu gaat om uw toekomstige geldschieter of om uw huidige leningen. Deze informatie zal u helpen bij het nemen van een beslissing en zal meer belang hechten aan uw dossier. Inderdaad, dit zijn belangrijke punten die een zorgvuldige afweging verdienen!

Om te kunnen profiteren van een kredietconsolidatie kan de aanvraag direct op onze site worden ingediend. Het enige wat u hoeft te doen is de stappen te volgen, te beginnen met het invullen van het formulier. Binnen het uur ontvangt u een bericht waarin wordt aangegeven dat uw aanvraag is ontvangen en waarin u wordt verzocht bepaalde bewijsstukken te verstrekken. In het bijzonder kopieën van identiteitsdocumenten, een woonplaatsverklaring, een energierekening, uw laatste loonstrookjes, uw huidige financiële EN gezinssituatie en alle details van eventuele uitstaande leningen die u heeft.

Soorten terugkoop/kredietconsolidatie

Aangezien de procedures voor kredietconsolidatie dezelfde zijn, kan het verschil zitten in het type en de voorwaarden van het contract. Er zijn twee bekende formules. De eerste is het herfinancieren van uw consumentenkrediet. Het maakt niet uit of het gaat om een vervroegde aflossing van het krediet of om een herbewerking van het basiscontract. In dit geval worden al uw consumentenkredieten gepoold. De tweede optie is de hypotheekgarantie. Deze tweede optie geldt echter alleen voor huiseigenaren die zich nog in een aflossingssituatie bevinden. Een groepering van uw vastgoedkredieten en uw conso-kredieten in één enkele hypotheekafkoop. In feite heeft u de mogelijkheid om ongeveer 20 leningen te consolideren als u kiest voor een hypothecaire herstructurering en 7 leningen voor een andere consolidatieoplossing.

Een belangrijk punt in al deze kredietherstructureringsprocedures is de rol van onlinebanken. Of het nu gaat om kredietinstellingen zonder virtuele aanwezigheid (die zeer zeldzaam zijn) of om onlinebanken, een consolidatie van al uw leningen is altijd mogelijk. Bovendien is het risico dat onlinebanken failliet gaan vrijwel onbestaande.

Comment procéder à une comparaison de rachat de crédit ?

Bij Solucredit zijn de procedures eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is alle nodige informatie te verstrekken door de voorziene ruimtes in te vullen. U moet uw lopende projecten, de soorten leningen in uitvoering met tarieven en maandelijkse betalingen, uw inkomen, uw financiële situatie en de eigendommen op uw naam vermelden. Zodra u alle noodzakelijke informatie heeft aangegeven, moet u uw contactgegevens doorgeven.

De reactie op je simulatie is vrij snel. De simulator zal u blootstellen aan vele organisaties met tarieven en maandelijkse betalingen die overeenkomen met uw middelen. Dan is de keuze aan jou.

Als u geïnteresseerd bent in een van deze aanbiedingen, klik dan op de online leningaflossingsaanvraag link. Meld je dan direct online aan. De stappen voor het aanvragen van een online terugkoop van een lening zijn eenvoudig en veilig. De veiligheidsmaatregelen zijn versterkt om het vertrouwen van de gebruikers te waarborgen. De versleuteling van uw browsen en gegevensuitwisseling is een laag risico om te worden gehackt. State-of-the-art technologie zorgt voor de vertrouwelijkheid van uw verbinding met online bankierplatforms. Het gebruik van een HTTPS-beveiligingsprotocol op hun browsersite toont dit aan. Niet te vergeten dat het hele proces van het gebruik van de simulator gratis en vrijblijvend is.