Cofidis credit biedt aan om te ontdekken met behulp van een simulator

Als we het hebben over de vele banken of krediet in België valt Cofidis op. Het bedrijf is sinds 1985 in de regio aanwezig en bloeit op de financiële en kredietmarkt in België. Het is gespecialiseerd in kredietaanbiedingen voor particulieren en verschillende soorten diensten die verband houden met deze sector. Met veel ervaring en een team van deskundigen heeft het bedrijf zijn samenwerkingsverbanden kunnen uitbreiden. De aansluiting bij Cofidis Participations en de talrijke samenwerkingen maken van Cofidis een reus in persoonlijk krediet in België en in heel Europa.

Cofidis, een permanente innovatie

Het bedrijf is momenteel een van de pioniers op het gebied van bankieren op afstand. Een korte historische achtergrond is noodzakelijk om de geschiedenis ervan beter te begrijpen. Zijn geschiedenis en zijn evoluties maken Cofidis wat het vandaag de dag is, een referentie in krediet voor particulieren.

Cofidis credit biedt aan om te ontdekken met behulp van een simulator

Geheel gewijd aan de financiering van aankopen in de Zwitserse 3-catalogus is Cofidis sinds zijn oprichting in 1982 sterk veranderd. De overname van de onderneming door Crédit Mutuel heeft de diversificatie van de diensten van de onderneming in gang gezet. Sindsdien is het aantal medewerkers blijven groeien, met de Banque Fédérative du Crédit Mutuel en Argosyn en de e-commerce expert van BtoB als belangrijkste aandeelhouders. Cofidis is in korte tijd een bekende naam geworden en heeft zich in verschillende landen gevestigd, waaronder 8 in Europa: Spanje, Portugal, Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Italië en België.

De promotie van het imago van Cofidis heeft er ook toe bijgedragen dat het op de consumentenmarkt bekend is geworden. Door in 1996 wielerploegen te sponsoren, zette het bedrijf een grote stap voorwaarts op het financiële vlak. Het heeft naam gemaakt door de waarden die worden verdedigd door de fiets een stem te geven in hun eigen operaties. Het gaat erom dat we door middel van moed en solidariteit rekening houden met de menselijke dimensie. Wat de relatie met de sport betreft, heeft de sponsoring van het voetbal in België haar de befaamde Cofidis Cup 2008 opgeleverd. De aanwezigheid van het bedrijf in de regio wordt ook zeer gewaardeerd door de Belgische huishoudens op het gebied van aanbiedingen en diensten.

Wat de reputatie van Cofidis sterk heeft gemarkeerd, is de oprichting van de website in 1997. Vanaf dat moment begon het met de verkoop op afstand, het verlenen van online assistentie en uiteindelijk het aanbieden van online kredieten. De kwaliteit van de klantenondersteuning van Cofidis heeft in 2015 een prijs gewonnen. Hun adviseurs zorgen ervoor dat zij aandacht hebben voor de werkelijke behoeften van de consumenten om hen beter tevreden te stellen.

Welke leningformules koor?

Er zijn veel consumentenkredieten op de financiële markt. Als u op zoek bent naar een financiering Om uw plannen uit te voeren, gebruikt u een online kredietsimulator. Dit instrument helpt bij het vergelijken van alle kredietformules van kredietinstellingen en banken in België. Cofidis heeft een reeks kredietproducten voor particulieren, waarvan de bekendste zijn: autokrediet, persoonlijk krediet, huwelijkskrediet, vakantiekrediet, renovatiekrediet, enz. De lijst is niet uitputtend en elk van de aanbiedingen kan worden aangepast aan uw financiële middelen, inclusief de Myline formule.

Inderdaad, de keuze van uw lening zal worden gemaakt op basis van uw doelstellingen. De meeste consumentenleningen zonder bewijsstukken vallen echter in de categorie persoonlijke leningen. Het is een lening voor de aankoop van een verbruiksgoed, een dienst, een auto of een huis. Het kan ook worden gebruikt om de renovatie of herinrichting van een huis te financieren.

Naast consumentenleningen heeft Cofidis ook een specifieke formule voor de terugkoop van leningen. Deze financiële operatie is gebaseerd op een consolidatie van al uw uitstaande leningen. Cofidis koopt vervolgens uw leningen terug van andere organisaties en neemt al uw schulden over. In ruil daarvoor betaalt u slechts één maandelijkse betaling en één JKP aan Cofidis. Dit is een financiële oplossing die bedoeld is om individuen te helpen hun lening beter te beheren. Inderdaad, met een kredietconsolidatie zou je meer kunnen besparen. Een financiële strategie die bedoeld is om kredietnemers te helpen de overmatige schuldenlast.

Door gebruik te maken van onze simulator kunt u eenvoudig de juiste leningsformule of zelfs de kredietaflossingsformule vinden die past bij uw middelen.

De andere alternatieven van Cofidis

Cofidis credit biedt aan om te ontdekken met behulp van een simulator

De onderneming beperkt zich niet tot het verstrekken van leningen en het terugkopen van leningen van particulieren. Het stelt ook voor om in te schrijven op een kredietverzekeringsaanbod. Dit is een optie die u wordt geadviseerd om te nemen om mogelijke problemen te voorkomen. In het bijzonder, werkloosheid, een ongeval, een handicap die u verhindert uw leningen na te komen, etc., of het verlies van een lening. maandelijkse betalingen. De risicovolle gevallen zijn vaak degenen aan wie dit aanbod wordt gedaan. Cofidis Belgium heeft dus verschillende verzekeringsformules voor particulieren om hun leningen te verzekeren.