Ontdek Beobank en haar vele financiële oplossingen

Citibank België is beter bekend als Beobank vanwege de overname door de Krediet Mutuel Nord Europe in 2013. Momenteel is het een bedrijf dat gespecialiseerd is in leningen en diensten voor particulieren. De aanwezigheid van meer dan 190 kantoren in België maakt van deze bank een organisatie die zich toelegt op financiële oplossingen voor de Belgische gezinnen.

Diensten aangeboden door Beobank

Beobank is niet beperkt tot het verstrekken van kredietaanbiedingen aan particulieren. De onderzoeksgebieden zijn breed en gevarieerd. Inderdaad, de organisatie biedt verschillende diensten aan zoals leningen voor particulieren. Deze leningen zijn erg in trek bij hun agentschappen. Het biedt ook kredietverzekering, creditcards en vele andere diensten die door retailbanken worden voorgesteld. Bij Beobank heeft u ook de mogelijkheid om geld te besparen door een geldreserve met uw geld te beleggen. U kunt alle informatie over de financiële diensten van Beobank verkrijgen door rechtstreeks contact op te nemen met hun afdeling of door gebruik te maken van een simulator.

Financiële oplossingen

De organisatie stelt verschillende persoonlijke kredieten ter beschikking van de Belgische huishoudens. Voor mensen die van plan zijn om te reizen, die van plan zijn om een bruiloft te organiseren, die van plan zijn om hun huis te renoveren. Al uw projecten kunnen worden gerealiseerd met behulp van de termijnkredieten van Beobank. Voor dit soort krediet is namelijk geen enkele kassabon bijzonderheid. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijvenOntdek Beobank en haar vele financiële oplossingenU kunt online krediet aanvragen en het aanbod kiezen dat bij u past.

Om het aanbod te vinden dat bij u past, gebruikt u een online leensimulator. Dit is een instrument om het kredietaanbod van financiële instellingen in België te vergelijken. Door het te gebruiken, heeft u een betere kans om een financiële oplossing te vinden die past bij uw middelen. Als u problemen heeft met overmatige schuldenlastDaarnaast heeft Beobank een kredietconsolidatieaanbod. Dit is een oplossing om al uw uitstaande leningen terug te kopen, zodat u uw leningen beter kunt beheren.