persoonlijke lening

Hoe bereken ik mijn terugbetalingscapaciteit?

Om uw maximale terugbetalingscapaciteit te weten te komen, wordt u geadviseerd deze te bepalen voordat u een contract afsluit. Een eenvoudige berekening kan u helpen bij het evalueren van uw terugbetalingscapaciteit. Huidige maandelijkse huur + maandelijks bedrag dat u nog kunt besparen x 80%. Het is niet raadzaam om meer te betalen, omdat u de komende jaren waarschijnlijk uw riem moet aanspannen. Dit is afhankelijk van de lengte van uw lening en het kan zijn dat u niet eens genoeg geld heeft om de maand af te maken.

Dien een verzoek in voor kredietinkoop

terugbetalingscapaciteitEen uitkoop van krediet is in zekere zin een verlenging van het contract van de lener. In feite zijn dankzij de kredietconsolidatie alle uitstaande leningen, zoals de lening voor werken, de vastgoedlening of zelfs de persoonlijke lening reizen worden opgehaald en de lener krijgt een nieuw leencontract. Dit is een procedure die veel mensen in staat stelt om de overmatige schuldenlast.

Het contract en mijn vermogen om terug te betalen

Voor het verkrijgen van een terugkoopovereenkomst moet echter aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. De lener zal alle door de bank gevraagde identificatie- en bewijsstukken moeten overleggen. Hetzelfde geldt voor het onderpand.

De lener zal ook bepaalde beperkingen moeten respecteren. Deze omvatten geen overmatige schuldenlast en niet ouder zijn dan 75 jaar. Na analyse van het dossier zal de kredietverstrekker een aanbod tot kredietopkoop aan de klant ter beschikking stellen.

Vermijden van overmatige schuldenlast door kredietconsolidatieterugbetalingscapaciteit

In eerste instantie was het terugbetalen van je leningen geen probleem voor je? Naarmate de tijd verstrijkt, kunt u zich in situaties bevinden die voorkomen dat u uw maandelijkse betalingen.

Heeft u het gevoel dat uw inkomen steeds lager wordt naarmate de kosten van levensonderhoud stijgen? Overweeg om je credits te consolideren, voordat het te laat is.

Met kredietconsolidatie kunt u, zelfs als uw krediettermijn langer is, profiteren van een flexibelere oplossing om uw maandelijkse betalingen te verminderen.