Geld lenen voor een rijbewijs

Wilt u uw rijbewijs voor een auto, motor of vrachtwagen halen, maar heeft u er geen geld voor? Geld lenen met een persoonlijke lening is de ideale manier om de kosten van de rijschool te financieren en waarom niet de auto zelf. Dit betekent dat u zeer snel uw rijbewijs kunt halen.

Waarom geld lenen voor een rijbewijs?

bestuurdersvergunningVia Solucredit vindt u zeker een lening die bij u past.

Je wilt leren autorijden maar je hebt geen gids? Een voltijdse opleiding geeft u een rijbewijs B in de rijschool van uw keuze. Een complete set van theoretische en praktische cursussen kan al snel enkele duizenden euro's kosten. Hier berekenen we nog niet de kosten van uw auto, verzekering of belastingen voor uw auto.

Voor een C-, D-, DE- of CE-licentie kunnen de kosten nog meer oplopen dan voor een gewone B-licentie. Een rijschool kan u vertellen wat de verschillende mogelijkheden zijn en wat de totale kosten zijn voor het behalen van uw rijbewijs.

Het passeren van uw licentie kan verstandig zijn en u verhoogt uw kansen op het vinden van werk. Veel werkgevers hebben tegenwoordig een vergunning nodig. Voor sommige beroepen heb je ook een specifiek rijbewijs nodig. Als u een lening aanvraagt voor uw rijbewijs, is het een goede investering die zeer snel wordt terugbetaald.

Profiteer van het lenen van geld

  • U kunt direct alle kosten voor het rijbewijs betalen: theoretische en praktische cursussen, boeken, auto, verzekering en belastingen.
  • Het maandelijkse bedrag dat u moet terugbetalen
  • De rente is vooraf vastgesteld.
  • U wordt vooraf op de hoogte gebracht van de totale kosten.

Wilt u weten hoeveel u maandelijks moet betalen om een licentielening af te betalen?

Simuleer jezelf online via onze leningsimulator.

De licentie betaald door een Solucredit-lening

bestuurdersvergunningDe kosten van een rijbewijs kunnen gemakkelijk oplopen. Daarom werken we samen met Solucredit om de juiste lening te vinden voor uw persoonlijke situatie. Het lenen van geld voor uw rijopleiding en voor eventuele extra kosten is perfect mogelijk met onze leningen. Met onze handige online simulaties kunt u zelf uw maandelijkse aflossingsbedrag berekenen.