Eigenaar in het bestand van het bnb?

Je staat in het bestand en je bent de eigenaar?

Simuleer uw kredietherfinanciering

Het opstellen van een goed contract van krediet heeft enkele van de voordelen. U wordt op de hoogte gebracht van elk belangrijk detail en u kunt de ongelukkige gevolgen van het niet vergoeden van de maandelijkse betalingen kan veroorzaken.

Natuurlijk hebben we het over overmatige schuldenlastDe lening mag in de toekomst niet meer worden afgesloten, beslag op het loon, deurwaarders die bij u thuis komen en vooral een dossier bij de Nationale Bank van België!  

Als u ondanks alles toch tot dit punt komt, is de registratie bij de NBB niet definitief. Daarom is het, of u nu kiest voor het beschermen van uw achterstallige betalingen met een verzekering of voor het doorlopen van de kredietconsolidatiebox, zonder twijfel de beste reactie om uw kredietverstrekker rechtstreeks te informeren. 

De Combinatie (Uitkoop) De kredietovereenkomst bestaat uit een reorganisatie van de leningsovereenkomst door het samenvoegen van een deel of het geheel van haar al zijn uitstaande kredieten. Maar wees voorzichtig, je situatie moet nauwkeurig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat een terugkoop van een lening echt is wat het zou moeten zijn. die je nodig hebt. Afhankelijk van uw behoeften kan de bank of de kredietverstrekker u helpen ten huwelijk vragen:

geregistreerd eigenaar

Maandelijkse betalingen plus laag, maar wat resulteert in een langere terugbetalingsperiode en dus op op de lange termijn, een hogere totale kostprijs.

Afhankelijk van de marktomstandigheden, een lager tarief. Of, een gelijk of verhoogd maandelijks betalingsbedrag om uw lening in een kortere periode af te lossen, hoewel dit laatste veel minder gebruikelijk is dan de andere twee.