Herfinanciering van hypothecair krediet

Bent u een van de vele vastgoedbeleggers van de afgelopen jaren? Het is onwaarschijnlijk dat u uw verschillende eigendommen op hetzelfde moment heeft gekocht. Vindt u dat de administratieve opvolging van uw investeringen veel tijd in beslag neemt?

hypotheekherfinancieringHet is waarschijnlijk dat u voor sommige hypotheken zeer verschillende rentetarieven heeft verkregen. Sommige daarvan kunnen vandaag de dag veel winstgevender zijn. Dus je verliest een deel van je beleggingsinkomsten.

Verzoek om herfinanciering van de hypotheek

Consolideer uw hypotheken in één enkele lening, met een tarief dat past bij uw situatie. Hierdoor kunt u de tijd die u elke maand besteedt aan het beheer van uw investering aanzienlijk verminderen en tegelijkertijd het rendement op uw investering verhogen. Herfinanciering van hypothecair krediet.

La recherche continue de nos partenaires courtiers, garantit que votre prêt regroupé offrira toujours les meilleures conditions et les meilleurs taux.

Waarom de hypotheek herfinancieren?

Onroerend goed is genoemd als een van de beste investeringen in termen van lange termijn rendementen, dus het kan zijn dat u een aantal leningen heeft afgesloten in periodes met een lagere rente. De kosten voor het herzien van elk dossier afzonderlijk, met het oog op het verlagen van de rente, kunnen echter snel oplopen en kunnen een vervelende bezigheid zijn.

hypotheekherfinanciering

Door de herfinanciering van hypotheken in één lening kunt u dezelfde gunstige voorwaarden en tarieven krijgen voor al uw leningen en kunt u de hoeveelheid geld die u moet terugbetalen aanzienlijk verminderen. Wist u dat u ook een nieuw hypothecair krediet in één keer kunt afsluiten, zodat al uw leningen in één dossier en één lening worden samengevoegd?

Aarzel dus niet en doe snel de gratis online leensimulatie. U zult versteld staan van de aanbiedingen van algemene voorwaarden van Solucredit.

De voordelen van herfinanciering van hypotheken

  • Een enkele lening om te beheren
  • Lage maandelijkse kosten
  • Een enkele, geoptimaliseerde rentevoet voor het geheel
  • U weet meteen de totale prijs van uw lening.

Wilt u een idee krijgen van de details van de consolidatie van uw hypotheken? Simuleer jezelf online via onze leensimulator.

Hypotheekleningen via Solucredit

Grâce à ses nombreuses années de coopération avec les plus grands prêteurs belges, Solucredit est en mesure de vous offrir une plus grande chance d’approuver votre nouveau prêt hypothécaire. Notre service personnalisé vous donne, également l’assurance que l’offre de prêt issu de vos recherches vous correspondra.