Simuleer uw lening met Crédit Populaire Européen

De Krediet Populaire Européen is een makelaarsbedrijf dat gespecialiseerd is in het termijnlening en de hypotheekfinanciering. Het is sinds 1996 gepositioneerd als een van de belangrijkste makelaars op de kredietmarkt in Wallonië. Simuleer uw lening met Crédit Populaire Européen online.

Na de vestiging van het hoofdkantoor in Saint-Symphorien in de regio van MonsCPE heeft nieuwe vestigingen geopend in Aarlenen ook om Esch-sur-Alzette in het Groothertogdom Luxemburg.

Simuleer uw lening online met CPE

Simuleer uw lening met Crédit Populaire Européen

Het bedrijf heeft een aantal belangrijke troeven in handen. De belangrijkste daarvan is zeker zijn internationale positie. Door zijn positie op de zeer competitieve markt van het Groothertogdom hebben onze medewerkers zich aangepast aan de steeds hogere eisen van de markten: zo kunnen onze medewerkers bij de CPE uw aanvraag behandelen voor financiering in het Frans, Engels, Nederlands, Luxemburgs, Duits en Portugees.

Een eenvoudig telefoontje en votre courtier cpe u de essentiële vragen te stellen tijdens een tien minuten durend telefonisch interview. Uw aanvraag wordt vervolgens naar een van onze twintig financiële partners gestuurd en uit de positieve reacties selecteren onze medewerkers de partners die aan uw eisen voldoen.

Dus soms krijg je je antwoord op dezelfde dag. Vervolgens krijgt u een eenvoudige afspraak om ons uw bewijs van inkomsten en uitgaven te geven, een handtekening op de kredietovereenkomst en het geld wordt binnen 2 werkdagen op uw bankrekening gestort.

Niets is makkelijker dan te lenen bij Crédit Populaire Européen

Simuleer uw lening met Crédit Populaire EuropéenLaten we een voorbeeld nemen : André belt ons op donderdag om 18.30 uur voor een tweedehands autofinanciering van 12.000, 00 €. Een werknemer geeft hem antwoord en vraagt hem naar zijn werk, het type contract dat hij met zijn werkgever heeft getekend, of hij getrouwd is, of hij nog leningen heeft, of hij eigenaar of huurder is, of hij bereid is ons zijn laatste loonstrookjes te faxen.

Na dit korte interview wordt André's kredietaanvraag doorgestuurd naar verschillende van onze partners. We krijgen uiterlijk vrijdag om 12.00 uur een antwoord op André's financieringsaanvraag. De maandag daarop wordt een afspraak gemaakt met André in een van onze filialen (in Bergen, Aarlen of Esch-sur-Alzette). Bij deze gelegenheid zal André ons alle vragen stellen die onbeantwoord blijven.

Les courtiers CPE vérifient les justificatifs de ses revenus et charges et enfin, le contrat de crédit est signé. André recevra les fonds sur son compte (nous pouvons également verser les fonds au concessionnaire) au plus tard, le mercredi. Et voilà, ce n’est pas plus compliqué.

Vind alle producten van Crédit Populaire Européen online