Een tweede huis kopen met een hypotheeklening

Een aanzienlijk aantal consumenten gebruikt hun krediet hypotheek om een tweede huis te kopen. Dit is een observatie van de BNP Paribas Fortis barometer. Inderdaad, in België nemen debiteuren een hypothecaire kredietformule aan met het oog op de aankoop van een nieuwe woning. De aankoop van een tweede huis via een hypothecaire lening is heel gewoon.

Het kan een tweede woning zijn of een andere woning die bestemd is voor de verhuur. Uit de statistieken bleek nog meer dat één consument op vijf dat deed. Met de sterke aanwezigheid van BNP Paribas Fortis in België, met 25 % op de Belgische financiële markt, zijn de bevindingen meer dan significant.

Analyse van de vastgoedsector voor de tweede woning via een hypothecair krediet

tweede huis met een hypotheekOok analisten hebben zich in heel Europa over dit fenomeen uitgesproken en de redenen daarvoor uiteengezet. De concurrentie op de financiële markt zorgt er immers voor dat de rentetarieven over de verschillende organisaties heen diversifiëren. Sommige banken bieden zeer aantrekkelijke tarieven. Een situatie die hypotheekleningen zeer populair heeft gemaakt bij de consument. De inschrijving op een kredietaanbod is in het eerste deel van 2017 dan ook sterk toegenomen. En het merendeel van deze leningen zijn in wezen hypotheekleningen.

De deskundige mening ondersteunde ook de kwaliteit van "rendementslocatifs" in de vastgoedsector als belangrijkste reden. Extra inkomsten in zijn caisse zijn altijd welkom. Individuen hebben dus geen tijd verloren en profiteren van de uitbreiding van de vastgoedsector. Een investering zoals elk ander project dat bedoeld is om vruchtbare inkomsten te genereren. Dat is een van de redenen waarom mensen naar België verhuizen. Toch is het fenomeen overal in Europa te zien. Een tweede woning via een hypothecair krediet is de oplossing voor u!