Hoe kiest u uw leenhypothécaire ?

Dit soort krediet is niet iets om lichtvaardig te worden gekozen. Als u voor traditionele leningen op zoek moet naar de goedkoopste aanbiedingen, voor een goede hypotheek, zorg er dan voor dat u deze aanbiedingen grondig analyseert met zeer lage tarieven. Het kiezen van de juiste hypotheeklening is belangrijk!

In plaats daarvan moet u alle terug te betalen JKP's analyseren en niet alleen het tarief. Er zijn inderdaad instanties die aantrekkelijke tarieven aanbieden waar de kosten niet zijn inbegrepen, zoals notariskosten, verzekeringen en nog veel meer. U zou echter een lening kunnen kiezen waarbij het JKP al deze kosten omvat.

Als de financiële instellingen geen formule voor een volledige lening aanbieden, vragen ze om de inleg van een eigen fonds. Dit is het geval met standaardbanken. Deze middelen dienen ter dekking van de honoraria van de notaris. Ze kunnen oplopen van 6 tot 12 % van de waarde van het onroerend goed. Wat een mooie som is. Toch hebben bepaalde organisaties een formule uitgewerkt die u moet helpen bij uw stappen. Het voorbeeld van de basishypotheeklening met een maximum van 105 % waarbij een krediet wordt toegevoegd voor de notariskosten. Of de sociale lening van SWCS (Société Wallonne du Crédit Social) met een lening van maximaal 110 % van de waarde van het onroerend goed. Aan deze aanbiedingen zijn vaak voorwaarden verbonden.

Er zij op gewezen dat over elke formule in de mate van het mogelijke kan worden onderhandeld. En dat alleen jij beslist welke formule voor jou geschikt is.

Déroulement du processus de prêt hypothécaire

Hoe kiest u uw leenhypothécaire ?Les procédures vous aideront à concrétiser vos projets pour devenir propriétaire. L’organisme a recours à une analyse minutieuse de toutes les demandes de prêt. Nous nous engageons à étudier de près votre dossier afin de vous apporter notre aide. Nous vous proposerons ensuite des solutions sur lesquelles nous aurons la chance de discuter ensemble.

Het kiezen van de juiste hypotheeklening

Door gebruik te maken van een online kredietsimulator kunt u eenvoudig Uw hypotheek vinden. U kunt ook onze tariefbarometer raadplegen voor de berekening van de maandelijkse betalingen en APR's. Het enige wat u hoeft te doen is op onze simulator te klikken en de instructies te volgen. Als onze aanbiedingen aan uw verwachtingen voldoen, vraag dan online een lening aan. Het proces kan op elk moment worden onderbroken.